Bild-ID: masma41088

Spara tid med Johnér
Låt det här bli året då du skippar onödiga arbetsuppgifter och förenklar arbetet med er bildkommunikation.

Om du använder bilder från Johnér Bildbyrå, så gör vi faktiskt en del av jobbet åt dig!

Bild-ID: ima192881

7 sätt som Johnér sparar tid åt dig

1. Vi väljer ut bilder som passar i Sverige och i våra nordiska grannländer
Har du tröttnat på att lägga en massa tid på att leta i stora arkiv efter passande bilder som inte känns "allt för amerikanska"? Använd Johnér istället. Våra bilder är särskilt utvalda för sitt skandinaviska bildspråk och för att passa i Sverige och övriga Norden.

2. Vi väljer ut de bästa
Våra bildredaktörer är dessutom härligt petiga i sitt urval så hos oss hittar du snabbt det du söker, utan att behöva plöja igenom en massa bilder som inte håller måttet.

3. Vi finns alltid till hands
Om du behöver hjälp eller vill få tag på oss ska det gå snabbt och enkelt. Vi är alltid tillgängliga via chatten på johner.se under kontorstid och våra kunder brukar ösa beröm över vår snabba och personliga kundtjänst.

4. Vi hjälper dig att söka effektivt
Känner du dig osäker på vilka sökord du ska använda för att hitta rätt bilder? Kontakta oss på info@johner.se så ser vi till att du får hjälp med att bli en effektivare bildsökare. Och om du kör fast i bildletandet i framtiden kan du alltid kontakta våra bildredaktörer, som har stenkoll på vårt bildarkiv, för att få mer hjälp.

5. Vi lyssnar p dina nskeml
Sker du en viss bild som inte finns i vrt bildarkiv? Hr av dig till oss. Om fler kan ha nytta av bildtemat som saknas arrangerar vrt produktionsteam grna en fotografering fr att komplettera vrt bildarkiv. Smidigt va?

6. Vi sköter det juridiska
Använder du våra bilder så har vi fixat det trista pappersjobbet och tagit hand om det juridiska. För oss är det självklart att alla bilder ska vara godkända enligt GDPR.

7. Vi erbjuder paket-lösningar och abonnemang
Våra enkla prismodeller med paket och abonnemang gör det enkelt att köpa bilder. Om du väljer abonnemang får dessutom alla i ditt team tillgång till bilderna vilket såklart underlättar ert arbete.