Här är din kreativa startpunkt 2014!
Hej och god fortsättning! Vi firar det nya året med en sprakande bildkavalkad. Ta en titt på några av våra bästa bilder från 2013!

Foto: Fredrik Schlyter
Foto: Johan Töpel
Foto: Pia Ulin
Foto: Mikael Svensson
Foto: Johan Willner
Foto: Anna Kern
Foto: Caluvafoto
Foto: Peter Rutherhagen
Foto: Pernilla Hed
Foto: Alicia Swedenborg
Foto: Susanne Walström
Foto: Nicklas Rudfell
Med ett Johnér Mervärdeskonto får du mer bild för pengarna
Ett konto = en faktura och många användare
Till kontot kopplar du så många användare du vill, personal eller din reklambyrå.

Nytt blod till din bildkommunikation
Johnér mervärdeskonto är ett perfekt paket för dig som vill fräscha upp er marknadsföring med snygga och moderna bilder med ett skandinaviskt bildspråk.

Köp både RF- och RM-licens
Utöver RF-bilder (som du lagrar i din bildbank för fri användning i all framtid) så använder du också kontot för dina RM-köp.

Obegränsad användning
Johnér Mervärdeskonto är obegränsat! Köp vilka bilder du vill under obegränsad tid. Kontot kan användas så länge det finns pengar kvar. När pengarna tar slut fyller du enkelt på med det paket som passar dig.
Kontakta oss för mer information om smartaste sättet att köpa bild:
08-644 83 30/info@johner.se