För att ditt varumärke förtjänar det bästa!

Om Johnér

Johnér är Sveriges ledande leverantör av stillbilder, video och illustrationer anpassade för den svenska marknaden. Sedan starten 1997 har vi hjälpt tusentals företag att växa genom att använda visuell media anpassad för just deras målgrupp.


Johnér används av stora och små företag, reklambyråer, marknadsavdelningar och myndigheter. Bildspråket är välkänt och har under lång tid varit visuell bärare i hundratusentals framgångsrika kampanjer.


Våra bilder gör skillnad mätt i uppmärksamhet för budskapen de förmedlar. Våra fotografer är några av Sveriges bästa på att skapa bilder med en äkta och naturlig känsla i kombination med det speciella skandinaviska ljuset.


Varför välja oss?

Självklart är bildens komposition och hur den kommunicerar med betraktaren viktigt när man väljer en bild eller video. Det är där det börjar, men för oss handlar det om så mycket mer.


Vi erbjuder dig även:


  • Hög teknisk kvalitet - vi använder enbart kvalificerade fotografer och retuschörer
  • Hög juridisk kvalitet - vi har alla nödvändiga tillstånd för modeller och egendomar enligt GDPR.
  • Maximalt trygg publicering genom att kan du beställa ett specifikt tillstånd för just din publicering.
  • Möjlighet att reservera ensamrätt på användningen av bilder under en tidsperiod.
  • Hög kreditvärdighet, det är tryggt att handla hos oss.
  • Mycket prisad kundservice!

Vad tycker våra kunder?

Johnérbilden - en framgångssaga för våra kunder

Tusentals stora och små företag, reklambyråer, marknadsavdelningar, myndigheter med flera världen över, använder Johnérbilder om och om igen. Bildspråket är välkänt och har under lång tid varit visuell bärare i hundratusentals framgångsrika kampanjer.


De bästa referenserna är alltid de som kommer direkt från kunderna själva!

Läs gärna mer på reco.se om vad kunder som handlat av oss nyligen tycker.
Vi vill gärna ha kontakt

Ibland behövs det mer än en söksida på internet. Då ska du veta att vi finns här med en personlig kontakt och mer än gärna hjälper dig hitta lösningar som passar både ditt behov och din budget.


Behöver du kanske tips för att hitta de bilder eller videos du behöver? Vi arbetar med arkivet dagligen och hittar bättre i det än i vår egen ficka. Vill du ha en demo av hur våra tjänster fungerar, eller har andra frågor kring bilder, tveka inte att höra av dig!Vår sälj och support avdelning

Telefon: +46 8 644 83 30

E-post: info@johner.se