Prenumerera och få obegränsat antal bilder!

Med en prenumeration har du alltid tillgång till alla bilder du behöver, när du behöver dem. Alla bilder med människor har tillstånd att användas i marknadsföring och vi uppfyller alla krav enligt GDPR.
Välj vilken prenumeration som passar dig bäst utifrån dina behov av filstorlek och betalperiod.

Liten

Webb och
sociala media

  • doneFilstorlek Low 1200px
  • doneBilder & Illustrationer
  • doneRabatt på större RF-fil

Välj bindningstid

Lägg i kundvagn

Mellan

Webb och
sociala mediekampanjer

  • doneFilstorlek Small 1600px
  • doneBilder & Illustrationer
  • doneRabatt på större RF-fil

Välj bindningstid

Lägg i kundvagn

Stor

Alla användningar
Större filstorlekar

  • doneUpp till Superhigh
  • doneLägg till video
  • doneRabatt på större RF-fil
Begär offert

eller varför inte...

Boka en demo här

Så här enkelt fungerar det!

web_stories

En egen skandinavisk bildbank med obegränsat antal bilder i en storlek anpassad för alla dina behov

När du startat din prenumeration är det bara att börja söka och ladda ned bilder. Det finns ingen begränsning i hur många bilder du laddar ned, så länge du har en aktiv prenumeration. När du hittat en bild du vill använda klickar du på nedladdningspilen för att starta nedladdningen.

copyright

En publicering per nedladdning

Användningsrätten för bilden gäller en engångspublicering i egna digitala media, som på din hemsida eller på sociala plattformar i dina egna konton eller marknadsföring för det egna varumärket. Vill du använda bilden på flera plattformar eller flera gånger så laddar du enkelt ned den igen vid behov.

upgrade

Uppgradera till större filstorlek och fri användning för all framtid

Vill du kunna nypublicera en bild efter det att du avslutat din prenumeration? Då kan du göra ett tilläggsköp till ett pris som är kraftigt rabatterat för våra prenumerationskunder. Klicka på knappen "Välj Storlek" och sedan "lägg i kundvagn". Därefter går du till kassan och genomför ditt/dina tilläggsköp. Bilden blir då köpt med rättigheten att använda för all framtid. Dina köpta bilder hittar du även under "Mina sidor" så att du enkelt kan hålla redan på vad du köpt och ladda ned efter behov. Läs mer i vår FAQ som du hittar i chattboxen längst ned på sidan.

waving_hand

Avsluta utan krångel när du vill

Du kan avsluta din prenumeration när som helst, du behöver enbart höra av dig till oss och meddela att du inte vill fortsätta prenumerera. En prenumeration förnyas automatiskt med samma tidsperiod, 1 eller 12 månader, som du tidigare valt. Har du valt att säga upp tjänsten, avslutas den efter den innevarande perioden. Du kan även ändra vald bindningstid inför nästa förnyelse om du så önskar. Du behöver inte ta bort de bilder du redan har publicerat i dina kanaler, men de får inte nypubliceras utan en aktiv prenumeration.

quiz

Läs mer i vår FAQ och våra köpvillkor

Vill du veta mer om hur det fungerar kan du läsa i vår FAQ, som du hittar i chattfunktionen, samt att du hittar fullständiga villkor i våra köpvillkor.

groups

Köper du media åt någon annan?

Om du frekvent köper media åt kunder eller har uppdrag att köpa åt andra företag, kan du få ett avtal med grossistpriser. Ett lönsamt sätt för både dig att dina kunder att få riktigt bra bilder med bra rabatter via ditt avtal. Läs mer här.